0686116868
0503466344

Ваш кошик порожній :(
Модель:
xiaomi-2c-20000
Артикул:
009461
Наявність:
770грн.
Доставка Новою Поштою: передоплата 55грн, післяплати ~95грн.
Доставка Укрпоштою: 50грн

Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000 mAh має пластиковий корпус білого кольору з рельєфним малюнком та літій-полімерними батареями всередині. Загальна ємність становить 20 000 мА * год при напрузі 3.7 У загальною потужністю 74 Ватт. Mi Power Bank підтримує швидку зарядку Quick Charge 3.0 (Max 18 Вт) за умови використання одного USB порту. Досить високий рівень потужності Mi Power Bank 2C, дозволить заряджати різні пристрої: смартфон, планшет і т.д., а завдяки підтримці режиму зниженого струму ви з легкістю зможете зарядити бездротові гарнітури або фітнес-гаджети.


Для вашої зручності у пристрої передбачено 2 USB порти для заряджання. Підключити гаджет до акумулятора можна за допомогою стандартного USB-проводу. Відмінно підходить для походів, подорожей і для випадків, коли не вистачає ємності стандартного акумулятора. В комплект входить зарядний пристрій, кабель USB-Micro USB.


особливості:

  • Компактність та висока продуктивність
  • Сумісність із широким колом мобільних пристроїв
  • Інтелектуальна індикація заряду (заряд акумулятора від 100% до 25%)
  • Корпус виготовлений із пластику
  • Два USB виходи
  • Двостороння швидка зарядка
  • Одночасне підключення двох пристроїв

Обидва порти підтримують функцію швидкого заряджання – 5.1 В / 3.6 A. Один з них може працювати як QC3.0. Поєднує режим прийому та віддачі енергії.

Кожен хоча б раз у житті опинявся в такій неприємній ситуації, коли акумулятор в телефоні повністю розряджався в самий невідповідний момент. На щастя, тепер можна про це забути, адже з розвитком технологій з'явилися мобільні зарядки для ваших девайсів. Приклад такого мобільного джерела енергії є відмінний продукт Xiaomi Power Bank або, як його ще називають, Xiaomi MI Charger.


Корпус Xiaomi Power Bank виконаний із міцного алюмінію , що забезпечує надійний захист для вашого пристрою.
Основу MI Charger складають літій-іонні акумулятори виробництва LG або Samsung.
На верхньому торці корпусу Xiaomi Power Bank розташовані 2 стандартні роз'єми USB (використовується для зарядки вашого смартфона) та 1 microUSB (використовується для зарядки самого МI Charger). Також у цій частині корпусу є кнопка включення та 4 LED-індикатори, які дають інформацію про рівень заряду вашого павербанку. Варто зазначити, що кнопка увімкнення/вимкнення не функціонує у звичному для нас розумінні, багато користувачів навіть називають її марною, оскільки Xiaomi Power Bank включається автоматично відразу ж після того, як ви підключаєте свій телефон до пристрою, і вимикається через деякий час після того. як телефон від'єднується.

Комплект поставки   включає безпосередньо Xiaomi Power Bank, невеликий usb-кабель та інструкцію китайською мовою.


Новий, потужний зовнішній акумулятор від Xiaomi ємністю 20000 мАч із алюмінієвого сплаву.

Відгуків: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 1
 Ігор
01.12.2022
Як отримати на виході output заявлені 9v 2a, 12v 1,5 A для гаджета
Відповідь адміністрації:
Доброго дня. При підключеному пристрої потрібно натискати кнопку живлення.
0